Placki i ciastka Wspanialy. Wspaniały sernik z makiem na cienkim kruchym spodzie. Idealny dla smakoszy maku. Truskawkowy. Ciasto na jasnym biszkopcie z masą budyniową , musem truskawkowym i bitą śmietaną. Tortowy. Ciasto tortowe. Biszkopt czekoladowo-kokosowy połączony z masą śmietankowo-czekoladową. Polecany na różne uroczystości jako wspaniałe ciasto do kawy. Szarlotka. Tradycyjny jabłecznik na kruchym cieście z pokrojonymi jabłkami z cynamonem. Całość posypana cukrem pudrem. Szachownica. Delikatne biszkopty, jasny i ciemny przełożone na przemian z masą śmietankową oblane polewą czekoladową. Sernik z rodzynkami. Delikatna masa serowa z dodatkiem rodzynek u skórki pomarańczowej na kruchym spodzie. Sernik z kokosem. Sernik na kruchym spodzie zapiekany z bezą kokosową. Sernik przekladany. Ciasto czekoladowe przekładane gotowanym twarogiem polane polewą kakaową. Ptasie mleczko. Delikatne ciasto biszkoptowe z brzoskwiniami zatopionymi w śmietankowej piance, zalane galaretką. Placek borówkowy. Lekkie cisto czekoladowe przełożone masą borówkową oraz śmietanką 30%. Owocowy z bitą śmietaną. Delikatne cisto biszkoptowe z dodatkiem różnych owoców przełożonych bitą śmietaną. Migdałowy. Ciasto kruche przełożone masą kajmakową posypane płatkami migdałowymi. Milky way. Ciasto z pyszną masą mleczną w czekoladowym biszkopcie, wykończone wiórkami kokosowymi. Makowiec japoński. Ciasto makowe na kruchym spodzie wyłożone grubą warstwą maku, połączone z bakaliami i jabłkami. Kruche z owocami. Wyśmienite cisto sezonowe. Wypiekane ze świeżymi owocami (truskawki, śliwy) 3 Bit. Delikatny placek na ciemnym biszkopcie z masą budyniową przełożony herbatnikami i krakersami, wykończony bitą śmietaną. Idealny do popołudniowej kawy. Królewski. Ciasto kruche z dodatkiem miodu, przekładane kremem grysikowym i powidłem. Całość wykończona czekoladową polewą. Brzoskwiniowiec. Jasny delikatny biszkopt, przełożony puszystą śmietaną z kawałkami brzoskwini wykończony delicjami z galaretką. Biszkoptowy z galaretką. Ciasto biszkoptowe z masa śmietankową, połączone z kostkami galaretki. Ajerkoniakowy. Ciasto ajerkoniakowe idealna do kawy. Wspaniałe połączenie biszkoptu jasnego, ciemnego i kokosowego, przełożone masą kawową i ajerkoniakową. Adwokatowy. Biszkopt czekoladowy z masą budyniową, przekładany delicjami i wykończony bitą śmietaną. Biszkopt. Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe. Zawijane z masą śmietankową polane polewą czekoladową. Ślimak. Spód ciasta wykonany z ciemnego biszkoptu połączony z roladami, owocami i masą. Całość zalana galaretką. Rozki drozdzowe. Delikatne rożki drożdżowe z marmoladą posypane cukrem pudrem. Rożki francuskie z nadzieniem.. Rożki francuskie wykonane z ciasta francuskiego. Z marmoladą posypane cukrem kryształem. Rozki kruche. Kruche rożki z marmoladą posypane cukrem kryształem. Deserowe. Kruche ciasteczka przekładane dżemem polane polewą lub posypane cukrem pudrem. Migdałki. Pyszne ciasteczka kruche z dodatkiem migdałów przekładane masą kajmakową posypane cukrem pudrem. Babeczki kruche. Babeczki wykonane z ciasta kruchego, nadziewane kremem czekoladowym i kokosowym. Kokoski z kremem. Lekkie puszyste ciastka bezowe z nadzieniem kawowym. Ule. Wyśmienite ciastka ule z cista orzechowego, wypełnione masą ajerkoniakową gotowaną na spirytusie. Rurki francuskie. Pieczone z ciasta francuskiego wypełnione kremem śmietankowo-budyniowym. Babka. Delikatna babka z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem kakao. Babka świąteczna. Tradycyjna babka wielkanocna. ↩ Zobacz inne wypieki